Συστατικά

Μαστίχα, τα δώρα της μητέρας φύσης κλεισμένα σε ένα δάκρυ
Η μαστίχα χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή τσίχλας, ως άρωμα στην ζαχαροπλαστική, ως λικέρ, στην παρασκευή πολλών παραδοσιακών εδεσμάτων και στην ιατρική.
Συνεχίστε την ανάγνωση
March 14, 2017
Χωρίς σχόλια

Αλάτι, το αναπόσπαστο υλικό της μαγειρικής τέχνης
Το αλάτι, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της μαγειρικής τέχνης.
Συνεχίστε την ανάγνωση
July 2, 2016
2 σχόλια