Τρόποι Μαγειρέματος: Τηγάνι
Μπακαλιάρος Τηγανιτός με Σκορδαλιά
Έθιμο που καθιερώθηκε στην Πατρίδα μας απο την Ορθόδοξη Εκκλησία και επιτρέπεται μέσα στην Σαρακοστή για 2 μέρες μόνο η κατανάλωση ψαριού την ημέρα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαίων.
By Nikos Αggis
Tortilla wraps με κατσικάκι στιφάδο
Ιδιαίτερη και πρωτότυπη Πασχαλινή συνταγή για tortilla-wraps. Γιατί τα μέλη του masame.gr έχουν μαγειρική φαντασία και δεν μασάνε!
By Nikos Αggis
Αρνάκι Κλέφτικο
Πιο παραδοσιακή συνταγή για αρνί σαν το αρνάκι κλέφτικο, δεν υπάρχει. Νόστιμη συνταγή για αρνάκι στον φούρνο για την ημέρα του Πάσχα
By Nikos Αggis
Παπούδα η Σερραική
Παπούδα, η πεντανόστιμη λιχουδιά των Σερρών, που τη φτιάχνουν για το γιορτινό τραπέζι την ημέρα του Πάσχα, μαζί με όλα τα άλλα καλά
Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο
Κοτόπουλο με πορτοκάλι και ούζο, ένας πολύ ενδιαφέρον γαστριμαργικός συνδυασμός που αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις
Ιμάμ Μπαιλντί
Ένα από τα γνωστότερα, και βέβαια νοστιμότερα, σμυρνέικα φαγητά, το Ιμάμ Μπαιλντί είναι ένα πιάτο που δε θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι
Νιόκι με Πέστο Δυόσμου
Μια τέλεια συνταγή για χορτοφάγους για λάτρεις των σπιτικών ζυμαρικών της πατάτας για άτομα που νηστεύουν την Σαρακοστή και γενικώς για όλο τον χρόνο
By Nikos Αggis
Σάλτσα σκόρδου για σπαγκέτι και ζυμαρικά
Δυνατή σάλτσα σκόρδου, η οποία μπορεί να συνοδέψει τα ζυμαρικά σας και να δημιουργήσει ένα εύγευστο πιάτο (για... δυνατά στομάχια)!
Σάλτσα λαχανικών σε ζυμαρικά και πατάτες
Μία σάλτσα λαχανικών που μπορεί να συνοδέψει και τα ζυμαρικά σας αλλά και τις πατάτες σας. Η συνταγή εδώ σας δίνει και τις δύο δυνατότητες
By vassilis
