masame.gr - φωτογραφία συνταγής
masame.gr - φωτογραφία συνταγής

Ανθοτυροπιτάκια

By Ioannis Koukos  , , ,   

March 29, 2017

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 16 κομμάτια

Ingredients

μισό κιλό φύλλα για πίτα (τα χοντρά)

μισό κιλό ανθότυρο

1/4 της κούπας σουσάμι

μαρμελάδα τριαντάφυλλο

σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Directions

1Κόβουμε τα φύλλα στη μέση.

2Σε κάθε φύλλο βάζουμε από μία φέτα ανθότυρο και κλείνουμε σαν φακελάκι.

3Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας.

4Σε τηγάνι βάζουμε το σπορέλαιο και αφού κάψει βάζουμε τα πιτάκια μας να τηγανιστούν.

5Με το που τα βγάλουμε από το τηγάνι σε κάθε πιτάκι βάζουμε από μία κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα να ζεσταθεί και να λιώσει.

6Από πάνω βάζουμε σουσάμι.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend