Γάλα αμυγδάλου, απλό, γευστικό και υγιεινό
Γάλα αμυγδάλου, απλό, γευστικό και υγιεινό

Γάλα αμυγδάλου, απλό, γευστικό και υγιεινό

By Panagiota Filaktaki  , , , , ,   

March 30, 2017

Σαν αντικατάστατο του αγελαδινού γάλατος, σας προτείνουμε τη συνταγή αυτή για γάλα αμυγδάλου. Απλό, γευστικό και υγιεινό, ιδανικό για vegan

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 5 mins
  • Yields: 3 ποτήρια

Ingredients

1 ποτήρι αμύγδαλα ωμά

3 ποτήρια νερό

Directions

1Αφήνουμε όλο το βράδυ τα αμύγδαλα μέσα στο νερό.

2Το πρωί χτυπάμε τα αμύγδαλα με το νερό στο μπλέντερ.

3Στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά ώστε να πάρουμε μόνο το υγρό.

4Το υγρό αυτό είναι το γάλα από τα αμυγδάλα.

5Τον πουρέ αμυγδάλου που μένει μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές.

Photo Credit: bzanchiphotography Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend