Ζυμαρικά με μανιτάρια και πάστα ελιάς
Ζυμαρικά με μανιτάρια και πάστα ελιάς

Ζυμαρικά με μανιτάρια και πάστα ελιάς

By Nikos Αggis  , , , , , , , , ,   , ,

March 23, 2017

Σε περίοδο νηστείας, μία εύκολη λύση είναι τα μακαρόνια. Τι θα λέγατε λοιπόν για ζυμαρικά με μανιτάρια και σάλτσα ελιάς για έξτρα γεύση;

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 μερίδες

Ingredients

300γρ. ταλιατέλες, πένες ή άλλα ζυμαρικά, χωρίς αυγά

1 κούπα πάστα ελιάς

1/4 κούπας ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

300γρ. μανιτάρια σε φετες.

Directions

1Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και βάζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο.

2Σε ένα τηγάνι ζεστένουμε το λάδι και σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια για να μαραθούν και τηγανιστούν καλά ελαφρά όμως όχι να ξεραθούν.

3Στραγγίζουμε και ανακατεύουμε τις ταλιατέλες με την πάστα ελιάς και τα σοταρισμένα μανιτάρια και τα σερβίρουμε ζεστά.

Photo Credit: Vegan Feast Catering Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend