

Κατσικάκι με φέτα στον φούρνο
By Ioannis Koukos Κρέας, Πασχαλινές Κατσαρόλα, Φούρνος
March 27, 2017
- Prep: 1 hr 30 mins
- Cook: 45 mins
- Yields: 5 μερίδες
Directions
1Σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με λίγο λάδι και προσθέτουμε μετά το κρασί.
2Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι και το αφήνουμε περίπου μία ώρα να σιγοβράσει.
3Κόβουμε το κρεμμύδι και τα καρότα, τα σοτάρουμε σε άλλη κατσαρόλα και τα αλατίζουμε.
4Προσθέτουμε τις ντομάτες και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για 10 λεπτά.
5Σε μία λαδόκολλα ρίχνουμε το κρέας και από πάνω το μείγμα με τα λαχανικά που σοτάραμε στην άλλη κατσαρόλα.
6Ρίχνουμε και πάλι μυρωδικά και κλείνουμε καλά την λαδόκολλα.
7Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.