masame.gr - φωτογραφία συνταγής
masame.gr - φωτογραφία συνταγής

Κατσικάκι ρολό γεμιστό

By Ioannis Koukos  ,   

March 27, 2017

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 6 μερίδες

Ingredients

2 μπουτάκια από κατσίκι χωρίς κόκκαλο για ρολό

κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κυβάκια

3 πιπεριές χρωματιστές

2 καρότα

λιαστές ντομάτες

λίγο βούτυρο

χυμό λεμονιού

3 σκελίδες σκόρδο

πατάτες baby

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

πάπρικα

Directions

1Χτυπάμε το κρέας για να ανοίξει όσο το δυνατόν περισσότερο.

2Ρίχνουμε από πάνω λίγο χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.

3Βάζουμε σκόρδο και ρίγανη.

4Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, την κεφαλογραβιέρα, τα καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια και τις πιπεριές.

5Το κάνουμε ρολό και το δένουμε σφηχτά με σπάγκο.

6Βάζουμε το κρέας σε ταψί, το πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και το αλείφουμε με βούτυρο για να αρωματιστεί.

7Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1,5 ώρα.

8Υγρά δεν προσθέτουμε καθόλου, γιατί θα βγάλει το κρέας.

9Το ξεσκεπάζουμε, προσθέτουμε τις πατάτες που έχουμε πλύνει χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα και ψήνουμε και ακόμη 1,5 ώρα μέχρι να ψηθεί το κρέας και να ροδίσουν οι πατάτες.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend