Το Πάσχα, αυτές οι συνταγές έχουν την τιμητική τους. Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση λοιπόν και για μια μέρα ξεχάστε τις θερμίδες...
Το Πάσχα, αυτές οι συνταγές έχουν την τιμητική τους. Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση λοιπόν και για μια μέρα ξεχάστε τις θερμίδες...

Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση

By ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΓΙΟΓΛΟΥ  ,   

April 5, 2017

Το Πάσχα, αυτές οι συνταγές έχουν την τιμητική τους. Κατσικάκι στη σούβλα με λίγη γέμιση λοιπόν και για μια μέρα ξεχάστε τις θερμίδες...

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 10-11 μερίδες

Ingredients

Αλάτι

Μαυροπίπερο

Βιτάμ

2 σκελίδες σκόρδο

4 πατάτες

2 ντομάτες

Directions

1Αφήνουμε καλά να στραγγίσει το αίμα από το κατσίκι.

2Βγάζουμε τα εντόσθια, το πλένουμε πολύ καλά και το περνάμε στη σούβλα .

3Βάζουμε μέσα 4 κομμένες πατάτες στα τέσσερα, 2 ντομάτες επίσης κομμένες στα 4.

4Το πασπαλίζουμε με λιωμένο βιταμ. Το ράβουμε πάρα πολύ σφιχτά για να μη τρέξουν τα υγρά και φύγουν τα υλικά.

5Το βάζουμε σε σιγανή φωτιά.

Photo Credit: mygreecetravelblog Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend