Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια
Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια

Σουβλάκια κατσικίσια

By ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΕΖΙΡΗ  ,   

April 5, 2017

Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 10 mins
  • Yields: 20-25 κομμάτια

Ingredients

1 κατσικισιο μπουτι

2 ντοματες

1 πιπερια

100 γρ.παντσετα πλακε

φετες ψωμι για τοστ

πρασινες ελιες χωρις κουκουτσι

βαλεριανα

παρθενο ελαιολαδο

αλατι

πιπερι

Directions

1Κόψτε το μπούτι σε κομμάτια με όμοιες διαστάσεις.

2Πλύνετε τις ντομάτες, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τις σε χοντρές φέτες.

3Πλύνετε την πιπεριά ,αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε της σε τετράγωνα.

4Κόψτε την πανσέτα σε κομμάτια πάχους 1 εκ.

5Κόψτε κάθε φέτα ψωμί για τοστ σε τέσσερα κομμάτια.

6Τώρα φτιάξτε τα σουβλάκια: περάστε ένα κομμάτι κατσίκι, μια ελιά μια φέτα ντομάτας, ένα κομματάκι ψωμί, ένα τετράγωνο κομμάτι πιπεριάς και μια φέτα πανσετας. Επαναλάβετε τηρώντας την ίδια σειρά συστατικών

7Βάλτε στη σχάρα την πανσετα. Αλείψτε καλά με άφθονο λάδι αλάτι πιπέρι και ψήστε τα για 10 λεπτά συνολικά, γυρίζοντας τα μια μόνο φορά. Σερβίρετε τα κατσικίσια σουβλάκια ζεστά, συνοδεύοντας τα με φύλλα βαλεριάνας.

Αν δεν είστε τόσο φίλοι με την πασχαλινή σούβλα, τότε μπορείτε να φτιάξετε νοστιμότατα σουβλάκια κατσικίσια

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend