By Nikos Αggis Εύκολες συνταγές, Κρέας, Λίγα υλικά, Πασχαλινές Φούρνος
March 29, 2017
Συνταγή για κεφαλάκι αρνιού στο φούρνο που την έκανε η Γιαγιά μου τα παλιά χρόνια που δέν είχαν δυνατότητα να αγοράσουν μπούτι η πα'ι'δάκια
1 ή περισσότερα κεφαλάκια αρνίσια
Αλάτι Πιπέρι και Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Χυμός λεμονιού
1Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα κεφαλάκια,
2Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε ένα ένα επάνω σε διπλά λαδόχαρτα περιχύνοντάς τα με ελαιόλαδο χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με ρίγανη,
3Τα τυλίγουμε στα λαδόχαρτα και δένουμε καλά τις άκρες με σπάγγο,
4Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι λαδωμένο,
5Αλείφουμε εξωτερικά τα λαδόχαρτα με λίγο ελαιόλαδο για να μήν καούν και ψήνουμε τα κεφαλάκια στους 175 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά,
6Τα σερβίρουμε φρεσκοψημμένα και ζεστά.
Your review ...
All fields are required to submit a review.
Your name:
Your email address:
Send post to email address, comma separated for multiple emails.
Send this to friend