Κιμάς σόγιας σε κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά
Κιμάς σόγιας σε κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά

Κιμάς σόγιας σε κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά

By Vasiliki Iliadi  , , ,   

March 30, 2017

Μία σάλτσα που συνοδεύει υπέροχα τα ζυμαρικά σας αλλά και άλλα πιάτα σε περιόδους νηστείας! Κιμάς σόγιας λοιπόν αντί κρέατος

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4-5 μερίδες

Ingredients

200 γραμμάρια σόγια για κιμά

1/2 της κούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

1 ματσάκι μαιντανό

1 καρότο

1 σκελίδα σκόρδο

μοσχοκάρυδο

αλάτι

πιπέρι

Directions

1Βάζουμε τη σόγια να μουσκέψει σε νερό για μισή ώρα.

2Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.

3Προσθέτουμε τα λαχανικά και τη σόγια, αφού τη στραγγίξουμε καλά να φύγουν τα υγρά.

4Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μέσα και την ντομάτα.

5Προσοχή η φωτιά μας πρέπει να είναι χαμηλή.

6Προσθέτουμε τα μυρωδικά και το αλάτι και αφήνουμε τη σάλτσα μας να βράσει έως ότου δέσει.

Photo Credit: smellyeyes Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend