Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη
Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη

Κορμός Σοκολάτας για Κατάψυξη

By Nikos Αggis  , , , , , , , , ,   ,

April 5, 2017

Εύκολος κορμός σοκολάτας χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία, στην κατάψυξη για...γρήγορες αποφάσεις και απολαύσεις!!!

  • Prep: 15 mins
  • Yields: 10 μερίδες

Ingredients

300γρ. μπισκότα (της αρεσκείας σας)

250γρ. βιτάμ λιωμένο

400γρ. άχνη ζάχαρη

2 κουταλιές του γλυκου λικέρ

2 βανίλιες

6 κουταλιές της σούπας κακάο ΙΟΝ

2 αυγά (προαιρετικά)

Directions

1Ανακατεύουμε το βούτυρο με την άχνη και προσθέτουμε το λικέρ την βανίλια και το κακάο

2Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μείγμα

3Σε μια φόρμα ή σε αλουμινόχαρτο αδειάζουμε το μείγμα το καλύπτουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.

Αν θέλετε λιώνετε λίγη κουβερτούρα και την απλώνετε στα τοιχώματα της φόρμας. Τη βάζετε για 20 λεπτά στο ψυγείο και μετά βάζετε μέσα το μίγμα και όλο στην κατάψυξη. Έτσι θα κάνει σοκολατένια κρούστα

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend