κουνουπίδι με σπανάκι
κουνουπίδι με σπανάκι

Κουνουπίδι με σπανάκι

By Nikos Αggis  , , , , , ,   

March 26, 2017

Δύσκολο λαχανικό το κουνουπίδι, γνωστό για τη μυρωδιά του κατά το μαγείρεμα. Στη συνταγή κουνουπίδι με σπανάκι όμως γίνεται γευστικό πιάτο, σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 μερίδες

Ingredients

2/3 κούπας λάδι.

1/2 κούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο.

1 μικρό κουνουπίδι σε φουντίτσες.

1 κουταλάκι κόλιαντρο.

1/2 κουταλάκι κάρυ.

1/4 κουταλάκι κυμινο.

1/2 κουταλάκι τριμμένο φρέσκο τζίντζερ.

200γρ. σπανάκι καθαρισμένο σε κομμάτια.

4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες.

Αλάτι και πιπέρι.

Directions

1Σε μιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι να μαραθούν.

2Προσθέτουμε το κουνουπίδι και το σοτάρουμε για 3 με 4 λεπτά εώς να πάρει ρόδινο χρώμα.

3Ρίχνουμε τα μπαχαρικα απο πάνω.

4Προσθέτουμε το σπανάκι τις ντομάτες αλάτι και πιπέρι και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend