masame.gr - φωτογραφία συνταγής
masame.gr - φωτογραφία συνταγής

Μοσχάρι με μέλι και ξύσμα πορτοκαλιού

By Flora Samara    

April 5, 2017

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 1 hr 40 mins
  • Yields: 6 μερίδες περίπου

Ingredients

1 κιλό μοσχάρι

1 ποτήρι ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 ποτήρι μπύρα

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού

φλούδες πορτοκαλιού (λίγες)

αλάτι,πιπέρι,δάφνη

Directions

1Σε κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι με το λάδι

2Κοβουμε το μοσχάρι σε κομματάκια και το ρίχνουμε και αυτό μέσα. Το αφήνουμε να σωταριστεί για περίπου 20 λεπτά.

3ρίχνουμε τη μπύρα και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

4Βάζουμε το μέλι και ανακατεύουμε να πάει παντού

5Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα.

6Χαμηλώνουμε τη φώτια και σιγοβράζουμε για 1 με 1,5 ώρα περίπου.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend