Ρυζόγαλο Νηστίσιμο από γάλα αμυγδάλου
Ρυζόγαλο Νηστίσιμο από γάλα αμυγδάλου

Ρυζόγαλο Νηστίσιμο από γάλα αμυγδάλου

By Panagiota Filaktaki  , , ,   

March 30, 2017

Ρυζόγαλο νηστίσιμο από γάλα αμυγδάλου, για όσους δε θέλουν να χάσουν αυτό το υπέροχο γλυκό, σε περιόδους νηστείας

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 5 μπολάκια

Ingredients

1 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι

3 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα αμυγδάλου

4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2-3 κουταλιές της σούπας ταχίνι

φλούδα πορτοκαλιού

μία πρέζα αλάτι

1 βανίλια

κανέλα

Directions

1Βράζουμε το ρύζι στο γάλα αμυγδάλου σε χαμηλή φωτιά (περίπου 15 λεπτά).

2Αφού βράσει το ρύζι προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

3Σερβίρουμε σε μπολάκια πασπαλίζοντας με κανέλα.

Μπορούμε να προσθέσουμε κουβερτούρα ή κακάο και να γίνει το ρυζόγαλό μας σοκολατένιο!

Photo Credit: cinnamonfeta Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend