Σάλτσα σκόρδου για σπαγκέτι και ζυμαρικά
Σάλτσα σκόρδου για σπαγκέτι και ζυμαρικά

Σάλτσα σκόρδου για σπαγκέτι και ζυμαρικά

By Ioannis Koukos  ,   ,

March 30, 2017

Δυνατή σάλτσα σκόρδου, η οποία μπορεί να συνοδέψει τα ζυμαρικά σας και να δημιουργήσει ένα εύγευστο πιάτο (για... δυνατά στομάχια)!

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 μερίδες

Ingredients

μισό κιλό σπαγγέτι

1 ποτήρι γάλα αμυγδάλου ή σόγιας

5 σκελίδες σκόρδο

1 σφηνάκι ελαιόλαδο

μία χούφτα ψιλοκομμένο μαιντανό

αλάτι

πιπέρι

Directions

1Βράζουμε το σκόρδο με το γάλα.

2Μόλις μαλακώσει το σκόρδο το πολτοποιούμε φτιάχνοντας έναν πουρέ σκόρδου.

3Βράζουμε σε κατσαρόλα τα μακαρόνια και έπειτα τα στραγγίζουμε.

4Σε τηγάνι σοτάρουμε τον πουρέ σκόρδου με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μακαρόνια.

5Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.

6Αφού μαγειρευτούν τα μακαρόνια ρίχνουμε και τον μαιντανό.

Photo Credit: _-zony-_ Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend