Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!
Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!

Ταχινοκουλουράκια εύκολα και νηστίσιμα

By ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ  , ,   ,

April 4, 2017

Ταχινοκουλουράκια πανεύκολα και πεντανόστιμα! Δε χρειάζονται ούτε mixer. Τρώγονται ζεστά ή κρύα ειδικά τη Μ. Εβδομάδα, και όχι μόνο!

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins

Ingredients

300gr ταχίνι απλό /με γεύση πορτοκάλι

400gr μέλι

500gr καρύδια τριμμένα

1κ.γ. κανέλα

1/2 κ.γ. γαρίφαλο

1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο

1 πρέζα αλάτι

1 φακελάκι baking powder

αντικολλητικό χαρτί ψησίματος

Directions

1Σε μία μπασίνα, ανακατεύουμε με μία σπάτουλα το ταχίνι με το μέλι, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ανακατεύουμε στην αρχή με μία σπάτουλα και μετά με το χέρι (καλύτερα να βάλουμε γάντια).

2Πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.

3Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να κάνουν σκασίματα.

Photo Credit: PetiteFamily93 Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend