Τσιπς παντζαριού, υγιεινά και νόστιμα
Τσιπς παντζαριού, υγιεινά και νόστιμα

Τσιπς παντζαριού, υγιεινά και νόστιμα

By Ioannis Koukos  , ,   ,

March 31, 2017

Ξεχάστε τα συνηθισμένα τσιπς από πατάτα... Τα τσιπς παντζαριού έρχονται να σας προσφέρουν ένα υγιεινό σνακ!

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 1 μπολ γεμάτο

Ingredients

μισό κιλό παντζάρια

αλάτι

σπορέλαιο

1 1/2 φλυτζάνι νερό

5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Directions

1Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες 2-3 χιλιοστών.

2Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και βάζουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

3Μόλις το μείγμα γίνει σιρόπι, αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα παντζάρια.

4Τα αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

5Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και στραγγίζουμε τα παντζάρια.

6Αλατίζουμε τα παντζάρια και τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.

7Ψήνουμε για μία ώρα.

Photo Credit: brent.hofacker Flickr via Compfight cc

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend