Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών
Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών

Φρυγαδέλια με συκωτάκια και μπώλια

By Χρυσω Κωνσταντινου  , ,   

April 6, 2017

Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών

Ingredients

Αρνίσια συκώτια

Μπόλια απο αρνί

Αλάτι χονδρό

Πιπέρι

Θυμάρι η ρίγανι Φρέσκα κατα προτίμηση

Directions

1Πλένουμε καλά το συκώτι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια του ίδιου μεγέθους περίπου ολα.

2Μετά προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι κάι τα μυρωδικά μας.

3Παίρνουμε την μπόλια μας και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα συκωτάκια μας.

4Στην συνέχεια περνάμε τα συκωτάκια με την μπόλια σε ξυλάκι απο σουβλάκια.

5Έχοντας έτοιμα τα συκωτάκια μας τα ψήνουμε είτε στα κάρβουνα είτε στον φούρνο στο γκρίλ!

Photo Credit: salihseckinsevinc1 Flickr via Compfight cc

00:00

1 Review

Μαργαρίτα Ψάαρη

April 12, 2017

αγαπημένο, κάθε Πάσχα μας τα έφτιαχνε ο παππούς μου, στο φούρνο τα έβαζε

All fields are required to submit a review.

Send this to friend