Facebook Twitter Google+ Pinterest Email 1 Full-screen Φρυγαδέλια με συκωτάκια και μπώλια By Χρυσω Κωνσταντινου Κρέας, Ορεκτικά και ντιπ, Πασχαλινές Σχάρα April 6, 2017 Σούπερ μεζές για καλή παρέα και κρασί τα φρυγαδέλια, για την ημέρα του Πάσχα. Από τα πιο παραδοσιακά πιάτα των ημερών αυτών Ingredients Αρνίσια συκώτια Μπόλια απο αρνί Αλάτι χονδρό Πιπέρι Θυμάρι η ρίγανι Φρέσκα κατα προτίμηση Directions 1Πλένουμε καλά το συκώτι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια του ίδιου μεγέθους περίπου ολα. 2Μετά προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι κάι τα μυρωδικά μας. 3Παίρνουμε την μπόλια μας και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα συκωτάκια μας. 4Στην συνέχεια περνάμε τα συκωτάκια με την μπόλια σε ξυλάκι απο σουβλάκια. 5Έχοντας έτοιμα τα συκωτάκια μας τα ψήνουμε είτε στα κάρβουνα είτε στον φούρνο στο γκρίλ!Photo Credit: salihseckinsevinc1 Flickr via Compfight cc close full screen 00:00 1 Review Μαργαρίτα Ψάαρη April 12, 2017 αγαπημένο, κάθε Πάσχα μας τα έφτιαχνε ο παππούς μου, στο φούρνο τα έβαζε Cancel reply Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ... Facebook Twitter Google+ Pinterest Email
Μαργαρίτα Ψάαρη
April 12, 2017
αγαπημένο, κάθε Πάσχα μας τα έφτιαχνε ο παππούς μου, στο φούρνο τα έβαζε