Ξερές πιπεριές γεμιστές με φασόλια (Βουλγαρική συνταγή)

By Iliana Rasheva  , , ,   

March 4, 2017

Δέν έχετε ξαναφάει τόσο ΝΟΣΤΙΜΟ φαγητό...

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

10 Ξέρες πιπεριές (φρέσκες)

1 κιλό Φασόλια

1 Πράσο

Ξερό κρεμμύδι

1 κ.σ. Αλεύρι

1 κ.κ. Γλυκιά πάπρικα

Μαϊντανό

Δυόσμος

Αλάτι & πιπέρι

Directions

1Βράζουμε τα φασόλια και τα στραγγίζουμε.

2Ψιλοκόβουμε 1 πράσο, 1 κρεμμύδι και τα τηγανίζουμε ελαφρά.

3Προσθέτουμε 1 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.κ. κόκκινη πάπρικα (αν σας αρέσει το καυτερό βάλτε)

4Βάλτε τα φασόλια και ανακάτεψε καλά και βγάλτε στην άκρη το τηγάνι

5Η γέμιση πρέπει να είναι πηχτή

6Στο τέλος βάζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό και δυόσμο.

7Γεμίζουμε τις πιπεριές, τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, ραντίζουμε από πάνω με λαδάκι και στο φούρνο για ψήσιμο στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.

Send this to friend