By Ioannis Koukos Γρήγορες συνταγές, Επιδόρπια, Εύκολες συνταγές, Νηστίσιμα, Σοκολάτα Ανάμιξη, Κατσαρόλα, Ψυγείο
March 13, 2017
Ένα γλύκισμα όλο... γλύκα! Και νηστίσιμο...
3/4 της κούπας ζάχαρη
170 gr κουβερτούρα
1 κούπα νερό
1 κούπα φριγανιά τριμμένη
1 κούπα καρύδια
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
-Για την επικαλυψη
πολύχρωμη τρούφα
κακάο
καρύδια
1Βάζουμε σε μία κατσαρόλα στη φωτιά τη ζάχαρη, το νερό και την κουβερτούρα μέχρι να λιώσουν.
2Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε το μείγμα μας σε ένα μπωλ.
3Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
4Βάζουμε για μισή ώρα το μείγμα μας στο ψυγείο.
5Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε στην επικάλειψη που προτιμούμε.
Your review ...
All fields are required to submit a review.
Your name:
Your email address:
Send post to email address, comma separated for multiple emails.
Send this to friend